Лицето на парфюма е актрисата Гуинет Полтроу.

Boss Nuit Pour Femme, новият женски аромат от Hugo Boss, е вдъхновен от вечната елегантност на малката черна рокля и дава увереност на жените. Парфюмът е създаден, за да допълни сложната интелигентност на жената в официална вечер.

Ароматът започва с модерни, елегантни и свежи пенливи нотки на алдехиди и праскова. Сърцето излъчва женствени бели цветя, жасмин и чувствена виолетка. Базата се състои от кристален мъх и кремаво сандалово дърво.

Ароматът е наличен като 30, 50 и 75 мл Eau de Parfum. Boss Nuit Pour Femme стартира през 2012 година.

Като контраст на предишното издание на Boss Nuit Pour Femme, къщата на Hugo Boss стартира нов аромат за жени- Boss Jour Pour Femme. Млечно бял флакон, оформен като Boss Nuit, Boss Jour Pour Femme се стартира през пролетта на 2013 г.
Новият аромат е създаден за да покаже три лица на една жена: вдъхновение, спокойствие и лекота, описани с красива комбинация от бели цветя охладени с искрящ цитрус. Лекота и свежест са представени с комбинация от лайм и грейпфрут
Парфюмът е наличен като 50 и 75 мл Eau de Parfum. На лицевата страна на новото издание Boss Jour Pour Femme е Гуинет Полтроу.

Facebook
Instagram
0
    0
    Количка
    Вашата количка е празнаВръщане към магазина